Aku memang pen-kejam




sorry to say.
tapi dalam bab cinta bagai ni,
aku memang bijak.
bijak bagi nasihat.

tapi aku paling tak boleh nak involve dalam benda ni.
pada aku.
aku belum matang.
so i must perform in my study first.

ini belajar tunggang langgang.
sibuk nak bercinta.
*facepalm*

untuk kau.
aku paham perasaan kau.
tak payah nak kalis depan aku.
tapi, maaflah ye.
aku tak suka.
tak minat.

konklusinya;

aku memang pen-kejam.
kejam dalam bab ni.
dah.
pergi belajar.
bahagiakan hati mak bapak dulu.
baru bahagiakan hati aku.

-ayat bajet-

Aku bukan batak jawatan



Sumpah aku sebenarnya tak nak jadi ketua.
Sebab aku tau.
Jadi ketua tu penat.
Penat yang memenatkan.
Sangat penat.

Tapi, itu amanah.
Whatever it is, aku hambik aje lah.

Engkau.
Orang lain dah tegur kan.
Tegur yang lembut.
Sikit pon tak touch kan.
Kenapa melenting bila ditegur?
Nampak sangat takutnya.
Dengar. Patuh. Tu pon dah cukup.

Dan.
Kalau kau still tak suka aku.
Still tak boleh adapt dengan situation sekarang.
Still tak boleh terima teguran yang membina.
Kau boleh.
Pergi mampos ��